Be om møte
title arrow

Fakturering

Gode rutiner for fakturering er svært viktig for bedriften og har direkte innvirkning på lønnsomheten. Vi kan ta hele eller deler av oppgaven, fra fakturering til oppfølging av utestående fordringer og inkasso. Sammen sørger vi for at alt er i henhold til gjeldende krav og i tråd med dine behov.

Fortløpende fakturering

Ved fortløpende fakturering, får bedriften en bedre pengestrøm. I våre webbaserte systemer kan du prioritere hvilke distribusjonsmetoder du ønsker å benytte på dine utgående fakturaer.
Du trykker «fakturer», og resten går automatisk! Det er dermed effektivt å fakturere fortløpende – med fakturamaler skreddersydd bedriftens behov og profil. Hver ansatt kan også enkelt registrere time- og fakturagrunnlag fortløpende tilknyttet et prosjekt. På denne måten er fakturagrunnlaget automatisk på plass.

Alle fakturaer bokføres automatisk – og innbetalinger blir matchet fortløpende mot reskontro. Det gir deg alltid rapporter tilgjengelig i sanntid – med full sporbarhet ned til bilagsnivå. Med et par tastetrykk få et oversiktsbilde over alt utestående via kunde- eller betalingslisten.
 

Egendefinert dashbord

I våre systemer kan du i tillegg bygge ditt egendefinerte dashbord med ”huskelapper” for alt fra likviditet, fakturering, balanse til resultat.
Med andre ord; du har den fulle og hele kontrollen – hele tiden!
 
  • Fortløpende fakturering
  • Full oversikt over utestående
  • Oppfølging og overføring inkasso 

Aktuelle artikler

Regjeringens forslag til skatte- og avgiftsopplegg for 2018
Aksjesparekonto - nå kan også private aksjesparere få utsatt skatt på aksjegevinst
Høyere sykepenge-dekning til selvstendig næringsdrivende fra 1.okt
Hva regnes som overtid ?

Nyttige lenker

Brønnøysundregistrene
Skatteetaten
Altinn
Arbeidstilsynet
Snakk med meg:
Tine Arnesen
Tine Arnesen
Regnskapsfører
Årsoppgjør
Organisasjonsutvikling
Budsjett
Regnskap
Lønn
Rådgivning
vigres neg
God dialog, lettfattelig rapportering og skreddersøm av løsninger er vår oppskrift på å bidra til økt lønnsomhet for våre kunder.